1/2/12

ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ

Με πολύ χαρά δέχτηκαν τα μεγάλα δώρα του Γιώργου Ιωάννου, ενός καταξιωμένου επιχειρηματία από την Λάρισα, φίλο του εφημερίου μας, τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου.
Τα σπουδαία αυτά δώρα που ήταν, μια φόρμα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και μια αθλητική στολή, τα παρέδωσε στα παιδιά ο π. Ευάγγελος κατά την διάρκεια της γιορτής που έγινε την πρωτοχρονιά.
Προχθές όμως μετά τον εκκλησιασμό και το Κατηχητικό που ακολούθησε, τα παιδιά φόρεσαν τις φόρμες και φωτογραφήθηκαν στην αυλή του Αγίου Νεκταρίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στον σπουδαίο αυτό άνθρωπο, που σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, δεν δίστασε να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει όλα αυτά τα είδη και να τα δωρίσει στα παιδιά του Κατηχητικού μας.
Από μέρους μας άπαντες οι συντελεστές του Κατηχητικού μας, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον κ. Ιωάννου ευχόμενοι όπως ο Άγιος Νεκτάριος χαρίζει σε αυτόν αλλά και στην κόρη του, που υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ιππασία, υγεία, προκοπή και κάθε καλό.
Όλα τα παιδιά δήλωσαν επίσης ότι θα περιμένουν τον κ. Ιωάννου να έλθει στο χωριό, για να τον ευχαριστήσουν από κοντά και τα ίδια.