17/2/12

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ



Τα υπέροχα δώρα, που ήταν τα αθλητικά μπουφάν της ΛΟΤΟ, μοίρασε ο εφημέριος του χωριού μας στα παιδιά του Κατηχητικού μας σχολείου.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή προς το προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, επιστήθιου φίλου του εφημερίου μας.   

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΣΥΛΛ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΡΕΝΤΗΣ
Γραφείο Αρχιερατικού Επιτρόπου
Πληρ. Π. Ευάγγελος Φεγγούλης
Τηλ. 6973333018
Κρέντη 10 Φεβρουαρίου 2011

Προς κ. Σάκη Τσιώλη
Προπονητή Αστέρα Τρίπολης

Κοιν. Πρόεδρο ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης
ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Τέρμα Τετρσέτη, 
221 00, Τρίπολη GRC,


Κόουτς χρόνια πολλά και καλή χρονιά
Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, εμού προσωπικώς αδελφέ μου Σάκη αλλά και των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης με την παρούσα επιστολή μας, σας εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας, για την αποστολή των μπουφάν, που διανεμήθηκαν στα παιδιά που είναι μέλη του Αθλητικού τμήματος του Κατηχητικού μας Σχολείου.
Αγαπητέ μου Σάκη, η συνεχής και ευεργετική παρουσία σου προς τα παιδιά του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς, όλους εμάς που δίνουμε ξεχωριστό αγώνα για την λιγοστή νεολαία που έχει απομείνει ακόμη στην ευλογημένη γη των Αγράφων, όπου και συ γεννήθηκες.
Η ενορία μας, το περασμένο καλοκαίρι δικαίως σε ανέδειξε ΕΠΙΤΙΜΟ ΕΝΟΡΙΤΗ και σου απένειμε τιμητική πλακέτα για την μέγιστη προσφορά σου στον τόπο μας και κυρίως στην μαθητιώσα νεολαία. 
Εκ μέρους όλων των ανωτέρω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Θα σε περιμένουμε με μεγάλη αγάπη να σου σφίξουμε και πάλι από κοντά το χέρι.
Καλή χρονιά και ευλογημένη και κάθε επιτυχία στο έργο σου. Ευχόμαστε στον Αστέρα Τρίπολης, με τις οδηγίες σας να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας και να διακριθεί στο πρωτάθλημα, κάτι που ήδη γίνεται με εσάς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Μας κάνετε υπερήφανους όταν ομιλούμε για τον Σάκη κ. Τσιώλη, τον δικό μας άνθρωπο, τον αθλητή και προπονητή πρότυπο όλων των παιδιών της Ελλάδας.


Με αδελφική αγάπη

Ο πνευματικός αδελφός

π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΓΡΑΙΩΝ