5/11/21

Αρκετοί συγχωριανοί μας υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τον Αγροτικό μας Ιατρό στο Πνευματικό μας Κέντρο.

Στα πλαίσια των υψηλών καθηκόντων και του προγράμματος Κοινωνικής Ιατρικής του Αγροτικού Ιατρού μας που εδρεύει στο Κερασοχώρι, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, από τις 8.30 π.μ. μέχρι και τις 3 μ.μ., σε καταλλήλως διαμορφωμένη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρέντης, πραγματοποιήθηκε ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός ιατρικός έλεγχος και αρχειοθέτηση φακέλου υγείας σε συγχωριανούς μας.
Κατά την διάρκεια των εξετάσεων που τηρήθηκαν αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας-γαντιών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), πάνω από 10 συγχωριανοί μας, γιατί παραπάνω δεν προλάβαιναν, υποβλήθηκαν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας

και για όλους αυτούς ο Γιατρός μας άνοιξε και προσωπικό ιατρικό φάκελο.

Ίδιος έλεγχος, προκειμένου να προσέλθουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα επαναληφτεί σε ημερομηνία που θα μας ανακοινώσει ο Γιατρός μας.

Ο Εφημέριος μας, εκ μέρους του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου ευχαρίστησε τον Γιατρό τόσο για την κίνηση αυτή, όσο και για το εν γένει ενδιαφέρον του για τους Ενορίτες μας, ευχόμενος όπως ο Θεός τον ευλογεί και τον χαριτώνει στο σπουδαίο έργο που επιτελεί.

ΕΚ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΕΝΤΗΣ