2/3/21

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΛΛΑ - ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

 Ωραία δώρα για τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου έφερε προ ημερών που επισκέφτηκε το χωριό μας, η κ. Αλεξάνδρα Ντάλλα - Τσιμπογιάννη. 

Τα δώρα αυτά που είναι για 40 παιδιά, τετράδια, μαρκαδόροι, ξύστρες, σβήστρες και μια μεγάλη σακούλα με λαχταριστές καραμέλες θα τα δώσουμε στα παιδιά μας στις επόμενες μέρες καθότι οι δραστηριότητες του κατηχητικού μας Σχολείου ως γνωστόν έχουν ανασταλεί. 

Όπως μας είπε η κ. Αλεξάνδρα που πάντα νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τα παιδιά, τα δώρα αυτά είναι στην μνήμη του αγαπητού συζύγου της, του αείμνηστου Σπυρίδωνα, που αύριο 3/3, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον αιφνίδιο θάνατό του, που συγκλόνισε την υπέροχη οικογένειά του αλλά και όλους μας στο χωριό καθότι ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης αλλά και ένας σπουδαίος συγχωριανός μας. 

Στο διάστημα της παραμονής της στο χωριό μας, η κ. Αλεξάνδρα τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη κάτι που έγινε και σήμερα με την ευχή ο καλός Θεός να κατατάξει την ψυχή του μετά των δικαίων. 

Ευχόμαστε από καρδιάς, υγεία και καλό κουράγιο στους οικογενείς και φυσικά καλό παράδεισο στον αγαπητό σε όλους μας Σπύρο.