12/11/20

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

Με λαμπρότητα και την παρουσία του Σεπτού Ποιμενάρχη μας, που ήταν πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό μας Επίτροπο π. Ιλαρίωνα, αλλά χωρίς πιστούς στην Εκκλησία, λόγω των γνωστών μέτρων, γιορτάσαμε στις 9 Νοεμβρίου 2020, τον Άγιο Νεκτάριο στο χωριό μας.

Παρότι απουσίαζαν οι αδελφοί μας συγχωριανοί, τους συνόδευαν οι προσευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και όλων μας, με την ευχή σύντομα να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον Άγιο και προστάτη μας απαλλαγμένοι από τον αόρατο εχθρό που βασανίζει όλο τον κόσμο.

Μεγάλη η ευλογία της παρουσίας του καλού μας Δεσπότη στην Ενορία μας αλλά και το γεγονός ότι προ της λήξεως της Θ. Λ ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστες, τον ψάλτη μας Θανάση Ντάλλα και τον Ιωάννη ΦΕΓΓΟΥΛΗ γιο του εφημερίου μας.

Πρόκειται για ξεχωριστή τιμή και επιβράβευση της πολύχρονης προσφοράς στο Ψαλτήρι των Εκκλησιών του χωριού μας και όχι μόνο, του αγαπητού σε όλους μας Θανάση Ντάλλα, ενός αγνού και σοβαρού συγχωριανού μας, που βρίσκεται πάντα με αγάπη δίπλα στην Εκκλησία μας.

Ιδιαίτερη τιμή και στον φέρελπι Γιάννη Φεγγούλη, Φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και Σπουδαστή της Βυζαντινής Μουσικής δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους, όπως ο Τάσος Ηλιόπουλος και ο Θανάσης Δασκαλοθανάσης.

Να ευχηθούμε ο Άγιος Νεκτάριος να φωτίζει τη ζωή τους και να ευλογεί την Ενορία μας και όλους τους όπου γης τες.
Χρόνια πολλά και ευλογημένα