27/8/15

καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την περασμένη Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, η συγχωριανή μας Μαρία Στραβοδήμου, κόρη του Παύλου Στραβιδήμου και της Δέσποινας Μπούρα από την Κρέντη και ο Λάμπρος Τσίπρας, γιός του Αποστόλου και της Ειρήνης από την Βούλπη.











Το μυστήριο που τελέστηκε στον περικαλλή ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης, σε κλίμα κατάνυξης και προσευχής, ευλόγησε ο εφημέριος της Ενορίας μας και αρχιερατικός Επίτροπος π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο οποίος ευχήθηκε στα νεόνυμφα βίον ανθόσπαρτον και εν Χριστώ ευλογημένον και στους γονείς να χαρούν τα παιδιά τους όπως επιθυμούν, ευλογημένα και προκομμένα.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε στην γειτονική Βούλπη, χωριό του γαμπρού, το γαμήλιο τραπέζι, στο οποίο παραβρέθηκαν περί τους 500 νοματαίους. Το γλέντι ήταν μοναδικό με τον Νίκο Βλαχοδήμο και τον Πάνο Κοτρώτσιο να χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές σε όλους.

Να ευχηθούμε από καρδιάς ο Πανάγαθος Θεός να εγκατασταθεί στη ζωή των νεονύμφων, να τους χαρίσει υγεία, προκοπή και τέκνα, τέκνων και κάθε καλό στους ευλογημένους γονείς.