11/1/15

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

Το ταλέντο που έχουν κάποιοι άνθρωποι είναι πολλές φορές κρυφό μέχρι που κάποια στιγμή έρχεται η μεγάλη ώρα και αυτός που έχει το τάλαντο το βγάζει και κάνει θαύματα. Κάπως έτσι συνέβη στο χωριό μας και με τον αγαπητό σε όλους μας Θεόδωρο Πλατή, που χθες το βράδυ σε μια ωραία ομήγυρη αποκάλυψε σε όλους μας το μεγάλο ταλέντο του στην μουσική σκηνή.

Χθες το βράδυ λοιπόν, κατά την διάρκεια εκλεκτού δείπνου με παρέα φίλων με καλό μεζέ και ωραίο κρασάκι, στην ταβέρνα των Αφων Αποστόλη και Δημήτρη Μάκκα, στο μαγαζί ξαφνικά βρέθηκαν 3 καλλιτέχνες της τσιγγάνικης σχολής, με κλαρίνο, τουμπελέκι και ντέφι οι οποίοι άρχισαν να παίζουν κάποια τραγούδια.Και ενώ άπαντες της παρέας παρακολουθούσαν τους μελαχρινούς μουσικούς, ο Θόδωρος σηκώθηκε από το τραπέζι, βγήκε με γοργά βήματα από την ταβέρνα και γύρισε κρατώντας στα χέρια του μια κλασική κιθάρα και μπήκε αμέσως στο συγκρότημα και στο τραγούδι που εκείνη την στιγμή ακούγονταν.

Το στυλ εντυπωσιακό, όπως φαίνεται και στις φωτό, όπως και ο ήχος της κιθάρας, ένας ήχος σκέτο χάδι στα αυτιά όλων, λες και έβγαινε από την κιθάρα του μεγάλου Carlo Santana ή του πασίγνωστου Γιώργου Μάκκα. Λίγο αργότερα ο Θοδωρής βρέθηκε δίπλα στον Παύλο Τουφεκούλα, κρατώντας πάσα, έχοντας στο πλάι του, πρώτα τον Λάκη Μάκκα και στη συνέχεια τον Πάνο Λεπενιώτη στο τουμπερλέκι.
Το ωραίο αυτό και πάνω απ΄όλα ευχάριστο τραπέζι, κράτησε μέχρι περασμένα μεσάνυχτα, αφήνοντας όλους ευχαριστημένους για την καλή παρέα αλλά και υπερήφανους για το νέο αστέρι της μουσικής, τον νέο πλέον καλλιτέχνη Θοδωρή Πλατή.

Σε επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε σχετικό βίντεο από την ωραία αυτή βραδιά και φυσικά σολαρίσματα και άλλες τεχνικές από την
κιθάρα του Λάκη.