1/1/15

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Εφημερίου του χωριού μας π. Ευαγγέλου Φεγγούλη

Αγαπητοί μου αδελφοί, 
όπου γης Κρεντιώτες αγαπημένοι

Ατενίζοντας την ανατολή του νέου χρόνου, ελπίδες πολλές γεμίζουν την ψυχή μας, ότι τούτος ο χρόνος που μόλις ανέτειλε θα είναι καλύτερος σε πολλούς τομείς. Ένας ακόμη χρόνος μας προσφέρεται, μια καινούργια αρχή, μια ευκαιρία να οραματιστούμε, να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας, να αναρριπίσουμε τις προσδοκίες μας.
Ζούμε σε μια εποχή, που άλλος λίγο άλλος περισσότερο, αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και έχοντας πάντα την βοήθεια του Νεογέννητου Χριστού μας, που ήλθε στη γη και έγινε άνθρωπος για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία.

Στην αυγή λοιπόν αυτού του νέου έτους ας στρέψουμε δοξολογικά την καρδιά μας στον Ιησού. Ας Τον ευχαριστήσουμε για τις χαρές, που μέχρι τώρα έλουσαν την ψυχή μας στην αγάπη Του, αλλά και για τις θλίψεις, που μας μήνυσαν να πάμε κοντά Του. Ας Τον ευχαριστήσουμε για την καινούργια χρονιά που μας προσφέρει, και ας Του ζητήσουμε ταπεινά να την διέλθουμε μέσα στην πλησμονή της αγάπης Του, αξιοποιώντας την ως εφαλτήριο για την αγιότητα.
Αγαπητοί μου, Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Κρεντιώτη ξεχωριστά, τούτος ο χρόνος να φέρει κάθε καλό με υγεία, προκοπή και ειρήνη.

Ευλογημένο εν Κυρίω το 2015 !