23/7/14

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ






   ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 
  ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 







Ο Δήμος  μπορεί να μην ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του να καθαρίσει τα χωριά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Κρεντιώτες να προχωρήσουμε στον καθαρισμό του χωριού μας, προκειμένου να το ευπρεπίσουμε ενόψει του Αυγούστου και κυρίως διότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. 



Στο κάλεσμα του ιερέα μας για εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό ανταποκρίθηκαν αρκετοί συγχωριανοί μας, όπως ο Χρυσ. Μάκκας, ο Βαγγέλης Τσιγαρίδας, ο Κώστας Λάππας και ο γιος του εφημερίου μας Γιάννης με τα χορτοκοπτικά τους.









                        Ο Π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ,                           ΧΡΥΣ. ΜΑΚΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ  ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 




           Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ 
                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΙΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 


                             Η Κ. ΚΙΚΗ ΛΑΠΠΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ 


Μαζί τους η νέα Πρόεδρος του χωριού μας Μαρία Βούρτσα, η πρεσβυτέρα Μαρία, η Ελένη Ντάλλα, η κ. Κική Λάππα, η Ανθούλα Λάππα, η Στέλιω Λεπενιώτη, παιδιά του κατηχητικού και άλλοι χωριανοί, οι οποίοι σε 2 μέρες καθαρίσαμε το κέντρο του χωριού και αναμένεται συνέχεια. Με τέτοιες ενέργειες ο καθείς από μας αποκτά την ανάλογη περιβαλλοντολογική συνείδηση, για να διατηρεί πάντοτε τον τόπο που ζει καθαρό και όμορφο.