11/5/14

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ



Σαν παραμύθι έμοιαζε ο γάμος της Άντζελας κόρης του Θεόφιλου και της Μαρίας Μάκκα από το χωριό μας με τον αγαπημένο της Βασίλη στην μακρινή Αμερική.



                        Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ
 Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗΣ
                                                Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ
                                Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ
 Ο ΜΕΝΙΟΣ ΜΑΚΚΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ
                                         ΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
                                         ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
 Ο ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΑΚΚΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΠΠΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΤΑ 3 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΝΑΚΟΥ ΜΑΚΚΑ


Ο γάμος τελέστηκε το περασμένο Σάββατο 10 Μάη 2014, στον περικαλή Ναό του Αγίου Δημητρίου Βοστώνης, από τον εφημέριο του χωριού μας και τον ιερέα της εκεί Ελληνικής Κοινότητας, παρουσία των γονέων, συγγενών, πολλών συγχωριανών μας και φίλων των νεόνυμφων.
Μετά το πέρας του Μυστηρίου οι γονείς της νύφης παρέθεσαν γαμήλιο τραπέζι σε 300 περίπου καλεσμένους σε αίθουσα πολυτελούς ξενοδοχείου, σε προάστιο της Βοστώνης, όπου έλαβε χώρα και γλέντι του παλιού καλού καιρού.
Μεταξύ των παρευρισκομένων στο Γάμο, ήταν ο Χάρις Μάκκας με την κόρη του, ο ανιψιός Βασίλης, οι αδελφοί Άγγελος και Γιάννης Λάππας, όλα τα αδέλφια του Θεόφιλου και άλλοι ακόμη Κρεντιώτες.
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τον ευλογημένο και παραμυθένιο αυτό γάμο, ευχόμενοι από καρδιάς στον Βασίλη και την Αγγελική που έλαμπαν από χαρά, βίον ανθόσπαρτον και εν Χριστώ ευλογημένον. Στους δε καλούς και εξαίρετους γονείς τους, να τους δουν όπως επιθυμούν.  
ΒΑΣΙΛΗ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ