30/10/13

Δύσκολες ώρες για τον 27χρονο Αστυνομικό και ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Κρέντης, που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα στο Νοσοκομείο του Ρίου

Εκ μέρους της Α.Ο Κρέντης ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. και από τους συμπαίκτες του ευχόμαστε στον φίλο Σωτήρη Καράνταλη ταχεία ανάρρωση.
Ο Πρόεδρος - Κώστας Λάππας

Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 27χρονος αστυνομικός και ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Κρέντης, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σήμερα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό στο Λογγίτσι Ευρυτανίας. Πρόκειται για τον Άκη Καρανταλή, ο οποίος κατευθύνονταν από το Αγρίνιο προς το Κερασοχώρι και από κει στο Καρπενήσι για την παρέλαση.
 Ο Καρανταλής υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Κερασοχωρίου και αγωνίζεται στην ομάδα της Κρέντης. Ο αστυνομικός αγνοούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες και εντοπίστηκε από συναδέλφους το μεσημέρι βαριά τραυματισμένος.
Μεταφέρθηκε με πλήρωμα του ΕΚΑΒ Ευρυτανίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, όπου και νοσηλεύεται με εγκεφαλικό αιμάτωμα. Αυτή την ώρα που γράφετε το ρεπορτάζ, η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα 24ωρα. Να ευχηθούμε στον καλό φίλο, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα γερός κοντά μας.
Τώρα όσον αφορά για τα όσα ακούστηκαν γιατί δεν μεταφέρθηκε ο τραυματίας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου αλλά στο Αγρίνιο, ο αναπληρωτής διοικητής Δημήτρης Καρατσίκης, δήλωσε ότι ουδέποτε ενημερώθηκαν τα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου για το ατύχημα και ότι γιατρός αναισθησιολόγος, είναι πάντα σε ετοιμότητα να προστρέξει σε τέτοιες περιπτώσεις και ξεκαθάρισε πως και στο Καρπενήσι να μεταφερόταν ο τραυματίας και πάλι θα κρινόταν αναγκαία η μεταφορά του περιστατικού στη Λαμία, ελλείψει αξονικού τομογράφου.
Από την πλευρά της για το ίδιο θέμα η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου & Κ. Υγείας Ευρυτανίας δήλωσε σχετικά τα εξής:
1) Ορθώς διακομίστηκε στο Νοσοκ. Αγρινίου ο τραυματίας, ως πλησιέστερο.
2) Όσον αφορά στα κενά εφημεριών του Γ.Ν. Καρπενησίου, αυτά έχουν πάντα καλυφθεί και εξυπηρετηθεί από την πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων προσφορά προσωπικού ιατρικού και μη και ουδέποτε αφήσαμε άνθρωπο να κινδυνεύει ή να καθυστερήσει στην αντιμετώπισή του, ανεξάρτητα από την υπηρεσιακή μας κατάσταση. Αυτό αφορά όλες τις ειδικότητες.
3) Το Νοσοκομείο μας δεν εκλήθη να συνδράμει στο εν λόγω περιστατικό.
Με εκτίμηση
Κ. Τσιρώνης (Πρόεδρος)
& Α.Γ. Σοφός (Γ. Γραμματέας