5/7/12

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Όπως θα θυμάστε αδελφοί μου, στις 9 Νοεμβρίου 2008, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, με τις παρεμβάσεις του εφημερίου της Ενορίας μας, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, θεμελίωσε το υπό ανέγερση Πνευματικό μας Κέντρο. Από τότε πέρασαν περίπου 3,5 χρόνια και το μεγάλο όνειρο του παπα- Βαγγέλη φαίνεται να γίνεται πλέον πραγματικότητα.



  ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ
  ΜΑΗΣ 2011 ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ - ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ

Μετά την δωρεά εκπόνηση της Μελέτης αυτού του τόσου σημαντικού έργου και μάλιστα αφιλοκερδώς από τον Πολιτικό Μηχανικό και φίλο της Ενορίας μας Βασίλη Θεοδωρόπουλο, έγινε η διαμόρφωση του χώρου και ακολούθησε με την συνδρομή του πρώην Δημάρχου Βίνιανης Νίκου Γεωργίου η κατασκευή του δαπέδου.
Ακολούθησε η συνδρομή του Δημάρχου Αγράφων Δημήτρη Τάτση με τα υλικά για το χτίσιμο του Πνευματικού μας Κέντρου και η προσφορά του Χάρη Μάκκα 5+5 = 10000 ευρώ έτσι  ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι για την κατασκευή της σκεπής.
Με αργά αλλά σταθερά βήματα, προχωρά ένα έργο τεράστιο για το χωριό μας θα είναι ένα πραγματικό κόσμημα στην Ενορία μας.
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.