3/11/23

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ - ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΝΤΑΛΛΑΣ

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας σπουδαίος συγχωριανός μας, ο αείμνηστος Γιάννης Γ. Ντάλλας. 

Ο μακαριστός που τον τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, υπήρξε κυρίαρχα ένας ευλογημένος σύζυγος, ένας λατρεμένος πατέρας, ένας πολυφίλητος αδελφός.

Όμως ο αγαπητός σε όλους τους όπου γης Κρεντιώτες Γιάννης Ντάλλας, υπήρξε και ένας μεγάλος ευεργέτης του χωριού μας και ένας σημαντικός υποστηρικτής του έργου και των δράσεων της Ενορίας μας.


Μεγάλη η προσφορά του στην Εκκλησία και στην νεολαία του χωριού μας, καθότι ο αγαπητός αυτός αδελφός μας, ως απόφοιτος της Ριζαρείου Σχολής, στήριζε πάντα το έργο της Εκκλησίας, όχι μόνο στην γενέτειρά του αλλά και στην Αμερική, ενώ πάντα ήταν κοντά στους νέους που τόσο τους αγαπούσε και τον αγαπούσαν.

Αξέχαστη θα μείνει στην μνήμη όλων μας, η μεγάλη προσφορά των Laptops, στα παιδιά του χωριού μας, σε εκδήλωση που είχε λάβει χώρα στην γεμάτη κόσμο πλατεία της Κρέντης. 




Μεγάλη η απώλεια για την οικογένειά του πρωτίστως αλλά και για την Ομογένεια και το χωριό μας.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην καλή του σύζυγο Ελευθερία, που στάθηκε άξια και ευλογημένη σύζυγος, κοντά του σε όλη τους τη ζωή αλλά και σε κάθε δύσκολη στιγμή, στα καλά του παιδιά και στα αδέλφια, ευχόμενοι όπως ο Κύριος κατατάξει την ψυχή του μετά των Δικαίων.

Φίλε αγαπημένε και αδελφέ Ιωάννη καλό παράδεισο. Τόσο εγώ όσο και ο καλός σου φίλος Μητροπολίτης Σουηδίας κ.κ. Κλεόπας, τον οποίο ενημέρωσα για το πρόωρο ταξίδι σου στην αιωνιότητα, θα σε μνημονεύουμε πάντα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.