19/4/22

ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ - ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΟΛΥΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΠΑΣ

 

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 

Πλήρης ημερών ταξίδεψε χθες το απόγευμα στην αιωνιότητα ο εκλεκτός και πολυσέβαστος συγχωριανός μας, Κωνσταντίνος Λάππας, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, μια σπουδαία προσωπικότητα του τόπου μας. Ο μακαριστός υπήρξε ένας ευλογημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς με κύρια χαρακτηριστικά του γνωρίσματα, την  καλοσύνη και την λεβεντιά του. 


Ήτο δίκαιος και ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, έχοντας δίπλα του άξιο συνοδοιπόρο την πολυαγαπημένη σύζυγό του μακαριστή Βασιλική με την οποία απέκτησαν μια ευλογημένη οικογένεια, την οποία άφησαν πίσω τους ως σπουδαία παρακαταθήκη. 

Ο μπαρμπα Κώστας πέραν των άλλων ήταν και ένας πολύ ευλαβής και ευσεβής Χριστιανός, αγαπούσε την εκκλησία μας, εκκλησιάζονταν με ταπείνωση και αγάπη συχνά και πάντα ήταν υποστηρικτής των έργων της. 

Το τελευταίο διάστημα που η υγεία του είχε κλονιστεί όσες φορές δεν μπορούσε να εκκλησιαστεί, ζητούσε το παπά μας, να έλθει στο σπίτι να τον κοινωνήσει και να πάρει την ευχή του, όπως ακριβώς έκανε και μόλις 5 μέρες πριν φύγει για την άλλη ζωή. 

Να ευχηθούμε στα καλά του παιδιά, στα εγγόνια και στους συγγενείς να έχουν την ευχή του και αυτός να έχει καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ