28/4/22

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΤΑΣΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Το όμορφο χωριό μας επισκέφτηκαν την Μεγάλη Τρίτη το βράδυ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός και η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ. Κατερίνα Καλατζή, προκειμένου να εκκλησιαστούν.
Με το πέρας της ακολουθίας, όπου έψαλαν οι καλλικέλαδοι ιεροψάλτες μας,  τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου επεφύλαξαν μια όμορφη έκπληξη στον κ. Τασιό, προσφέροντάς του μια ανθοδέσμη με ωραία άνθη από τους κήπους του χωριού και μια εικόνα του Αγίου Αριστείδη για το Γραφείο του. Μάλιστα προέβησαν και σε χαιρετισμό, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την συνδρομή του κ. Αντιπεριφερειάρχη σε έργα αναβάθμισης της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου Κρέντης.

Τους Αντιπεριφερειάρχες και τον Πρόεδρο του χωριού Χρήστο Κοσμά καλωσόρισε και ο εφημέριος του χωριού και Αρχιερατικός Επίτροπος Αγράφων ευχαριστώντας τους και αυτός για την στήριξή τους στο πολυσχιδές έργο που επιτελείτε στην Ενορία και στο Πνευματικό Κέντρο Κρέντης, ζητώντας τους η εν γένει αυτή στήριξη να έχει και συνέχεια.


Από την πλευρά του ο κ. Τασιός βαθύτατα συγκινημένος από την ευγενική και γεμάτη αγάπη κίνηση των παιδιών, τα ευχαρίστησε για την υπέροχη και συμβολική τους χειρονομία, τα συνεχάρη για τις πολλαπλές δράσεις τους και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους και θα στηρίζει τις προσπάθειές τους.