15/12/20

ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


 

Παρά τις δυσκολίες των καιρών, τα Χριστούγεννα φτάνουν και φέτος στο χωριό μας, κάτω από πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι γεγονός ότι περνάμε δύσκολα και ότι δοκιμαζόμαστε και μεις εδώ, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, κάνοντας υπομονή και προσευχή να περάσει το κακό που ήλθε στο κόσμο. 

Παρά τα συμβαίνοντα, στο χωριό μας δόθηκε μια όμορφη εορταστική εικόνα, που το κάνει πιο όμορφο, κυρίως τον χώρο της πλατείας. Εκεί με την φροντίδα του ακούραστου Αντιδημάρχου μας Ηλία Μάκκα, του Προέδρου των χωριών μας Χρήστου Κοσμά και πολλών νέων της Κρέντης, που δίνουν πάντα δυναμικό παρών σε τέτοιες κινήσεις, τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην πλατεία, μπήκαν φωτιστικά στις κολόνες, δημιουργώντας ένα υπέροχο εορταστικό σκηνικό. 

Να ευχηθούμε του χρόνου όλα να είναι διαφορετικά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την μεγάλη αυτή Γιορτή της Χριστιανοσύνης παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους, τους συγχωριανούς, τους φίλους και γνωστούς. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΠΡΟΣΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ