13/10/20

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α. με. Α Π.Ε. Ευρυτανίας ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ  ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α. με. Α Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ".

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κρέντης, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Α. με. Α Ευρυτανίας και πραγματοποιείται υπό την  Αιγίδα του Δήμου Αγράφων και με την συμμετοχή της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και ΚΕΣΥ Ευρυτανίας. 



Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. και κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Αντιγόνη Λυκοκάπη, Κοινωνική Λειτουργός - Κοινωνιολόγος. 

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της περιοχής και κατά την διάρκειά της θα τηρηθεί το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο για το covid 19.