31/10/19

ΝΕΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΑΚΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ


Κοντά στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο εκλεκτός συγχωριανός μας Θεόφιλος Μάκκας, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο χωριό μας.

Ο κ. Θεόφιλος, ο αγαπητός Κόουτς των παιδιών μας, ένας άνθρωπος με σπάνια χαρίσματα, και με περίσσια αγάπη για την νεολαία μας, χθες βράδυ Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, επισκέφτηκε τα παιδιά του Κατηχητικού μας, στο παλιό Σχολείο προσφέροντάς τους από μια οδοντόβουρτσα, μια οδοντόπαστα και οδοντικό νήμα, απαραίτητα για την υγιεινή του στόματος.








Τα παιδιά δέχτηκαν με ικανοποίηση τα δώρα εκφράζοντας έτσι τις ευχαριστίες τους στον Θεόφιλο, και την οικογένεια του, για τα σημαντικά αυτά δώρα που έχουν συμβολικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό καθότι αφορούν την υγιεινή του στόματος, και εν γένι την υγεία των παιδιών μας.
Πάντα κοντά στους νέους μας, κάθε φορά με αλλιώτικο δώρο και πάντα μπροστάρης με κάθε τρόπο να γίνει ένα γήπεδο στο χωριό μας, ο Θεόφιλος, ένας Κρεντιώτης που δείχνει έμπρακτα όπως και αρκετοί άλλοι, την αγάπη τους για την γενέθλια γη και τους κατοίκους, βάζοντας πάντα σε υψηλά στάνταρ την αγάπη του για τα παιδιά.
Με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε κι εμείς τον αδελφό Θεόφιλο για ότι έκανε και για ότι θα κάνει για τα παιδιά του χωριού μας και όχι μόνο.
Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Θεόφιλος Μάκκας αντίστοιχα δώρα στοματικής υγιεινής είχε δώσει στα παιδιά μας και το 2012.