13/7/19

ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ


Στην αιωνιότητα ταξίδεψαν, οι εκλεκτοί συγχωριανοί μας, Κώστας Κούρος και η σύζυγός του Αθανασία. Ο καλοκάγαθος και λεβέντης μπάρμπα Κώστας, μετά από μια μακρά διάρκεια στο κρεβάτι του πόνου, έφυγε για την άνω Ιερουσαλήμ, πριν 38 μέρες και προχθές, την Πέμπτη το απόγευμα τον ακολούθησε στο ταξίδι αυτό προς την γειτονιά των αγγέλων, ως μόνιμος συνοδοιπόρος του, η πολυαγαπημένη σύζυγός του Αθανασία, μια σπουδαία και ευγενέστατη κυρία του χωριού μας.

Την προηγούμενη Κυριακή τελέσαμε το Μνημόσυνο του μακαριστού μπάρμπα Κώστα και χθες την εξόδιο ακολουθία της πολυσέβαστης και αγαπητής απ΄ όλους μας κυρά Αθανασίας.
Ωραίοι άνθρωποι, ευλογημένοι γονείς, αξιοσέβαστες προσωπικότητες και οι δυο τους σε αυτή τη ζωή, με τον μπάρμπα Κώστα να συγκαταλέγεται δικαίως στους κορυφαίους οργανοπαίχτες της μουσικής παράδοσης.
Θερμά συλλυπητήρια στην κόρη του Μαρία, που ήταν όλο αυτό το διάστημα νυχθημερόν στο προσκεφάλι και των δυο γονιών της, στον καλό της γαμπρό Θανάση, στα εγγόνια της που τόσο τους λάτρευαν και σε όλους τους συγγενείς. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.