2/5/18

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ


  Πάντα με διάθεση προσφοράς πολλοί συγχωριανοί μας για να ολοκληρωθεί και να καταστεί απόλυτα λειτουργικό το Πνευματικό μας Κέντρο. Στην μεγάλη προσφορά του Χάρη Μάκκα, από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, σημαντική υπήρξε και η συνδρομή του εκλεκτού συγχωριανού μας, Αποστόλη Μάκκα, που ζει στην Αμερική, για την δημιουργία του δαπέδου με πλακάκια και για τα υδραυλικά. Καθοριστική για την συνέχιση του έργου η καθολική προσφορά του Θεόφιλου Μάκκα, που ανέλαβε και πλήρωσε το σοβάτισμα του Κέντρου. Την προσπάθειά μας, για το Πνευματικό Κέντρο ενίσχυσε πρόσφατα ο επίσης εκλεκτός συγχωριανός μας Μιλτιάδης Τσέτσος για την κατασκευή της κουζίνας, ενώ ουσιαστική υπήρξε και η συνεισφορά της Σταυρούλας Κ. Μάκκα με τη δωρεά πολλών υλικών για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.













 Ευχαριστούμε τον Αλέκο Γ. Μάκκα για την δωρεά τοποθέτηση της Ηλεκτρικής εγκατάστασης, τους αδελφούς Λάμπρο και Γιάννη Μάκκα για τα χαλίκια που έφεραν δωρεάν για τον αύλιο χώρο του Π.Κ. τον Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιό για την προσφορά του στο βάψιμο του Πνευματικού Κέντρου και τον Κώστα Βούρτσα, τον Δήμο Αγράφων για την κατασκευή της αποχέτευσης, τον Νίκο Βούρτσα, τον Χρυσόστομο Μάκκα για τις πολλαπλές διακονίες του, τον Αποστόλη Κουτσολάμπρο για τις δωρεάν εργασίες που έκανε, τον Γιώργο Απ. Λάππα, τους Εκκλ. Επιτρόπους όλων των χρόνων, που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια αυτή και τις ακούραστες συγκεκριμένες γυναίκες του χωριού μας, που δηλώνουν πάντα παρούσες για οποιαδήποτε διακονία αφορά το Πνευματικό Κέντρο.  
Υπάρχουν και άλλοι που προσέφεραν στην ανέγερση και λειτουργία του Πνευματικού μας Κέντρου, από το μακρινό 2008, όταν κάναμε τα εγκαίνια με τον τότε Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο, μέχρι και σήμερα που θα αναφερθούν λεπτομερώς στο βιβλίο που κρατείται για το σπουδαίο αυτό έργο. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Κρέντης θα φιλοξενηθεί η 4η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, παρουσία με του Μητροπολίτου μας και 60 περίπου κληρικών. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός που τιμά την Ενορία και το χωριό μας, αναδεικνύοντας το Πνευματικό μας Κέντρο ως ένα χώρο όπου μπορεί να γίνουν σπουδαίες συνάξεις και δράσεις.

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ