28/8/16

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ





Λαμπρή και ευλογημένη ήταν η χθεσινή μέρα για την Κρέντη και κυρίως για τις οικογένειες του Γιάννη Λ. Λάππα και της Μαρίας Στ. Μάκκα, που βάπτισαν το 2ο παιδί τους, δίνοντας του το όνομα ΛΑΜΠΡΟΣ. Το μυστήριο έγινε με κατάνυξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, με νουνά την μικρή Χριστίνα Κάππα, ένα ευλογημένο κορίτσι που έλαμπε από χαρά καθόλη την διάρκεια του Μυστηρίου. Δίπλα της περιχαρείς, οι γονείς του νεοφώτιστου, ο Γιάννης και η Μαρία, δύο σπάνιοι νέοι του χωριού μας, δυο προκομμένα και συγκροτημένα παιδιά γεμάτα ευλογία και χάρη.
Κοντά τους και οι παππούδες, ο Σταύρος και ο Λάμπρος, όπως και οι καλές γιαγιάδες, η Μαρία και η Θεοδώρα, αλλά και άπαντες συγγενείς και φίλοι, να συμπροσευχηθούν στο μυστήριο και να συμμετάσχουν με αγάπη στην χαρά τους.
Στο τέλος του Μυστηρίου, ο Εφημέριος του χωριού μας, μαζί με τις ευχές τους παρέδωσε και ευλογία από τα Ιεροσόλυμα στους γονείς και  στη συνέχεια στον τέλεια διαμορφωμένο χώρο έξω από τον Άγιο Νεκτάριο, παρουσία 250 προσκεκλημένων, ακολούθησε φαγοπότι και γλέντι του παλιού καλού καιρού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ και η ζωή σας με την μικρή σας βασίλισσα Θεοδώρα να είναι μια συνεχής λαμπρή με κάθε καλό στο διάβα του χρόνου.
Μπράβο για την οργάνωση της βάπτισης για το τραπέζι για το γλέντι και όσα ακολούθησαν.
Άξια και ευλογημένη και η μικρή αλλά υπέροχη νουνά.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.