3/7/15

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ
Με τα δεσμά του Γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, τρία Κρεντιόπουλα, γόνοι ευλογημένων οικογενειών από το χωριό μας.
Στις 27 Ιουνίου τελέστηκε στην Βοστώνη και στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου, ενώπιον των γονιών των, συγγενών και φίλων, ο γάμος της Χρυσάνθης – Ναταλίας Μάκκα, κόρης του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μάκκα, με τον αγαπημένο της JON. RICHARD.
Την ίδια μέρα, ήλθαν εις γάμον κοινωνία ο Σταύρος, γιός του Μιλτιάδη και της Αρετής Τσέτσου με την Ρούλα, κόρη του Σπύρου και Αλεξάνδρας Τσιμπογιάννη. Το μυστήριο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Γαργαρέττα, στο Κουκάκι στην Αθήνα, ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης ευχόμενος στα νεόνυμφα βίον ανθόσπαρτον και εν Χριστώ ευλογημένον . 
Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, παντρεύτηκαν και ο Νικόλαος, γιός του Θανάση και της Ελένης Ντάλλα, με την εκλεκτή της καρδιάς του Ευαγγελία, κόρη του Επαμεινώνδα και της Αλεξάνδρας Δούντα. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στους Στάβλους Ευρυτανίας.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΝΕΑ ΤΑ ΝΕΟΝΥΜΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.