11/9/14

Παρουσία του Δημάρχου Αγράφων και του Δ/ντη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας ο Αγιασμός στο Σχολείο της Κρέντης


 Ο καθιερωμένος αγιασμός επί τη ενάρξει της νέας Σχολικής χρονιάς, τελέστηκε σήμερα το πρωί 11 Σεπτεμβρίου 2014 και στο Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Κρέντης. Την ακολουθία τέλεσε ο εφημέριος του χωριού μας και παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής, ο Δ/ντης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ευρυτανίας Αθανάσιος Τσαπρούνης, οι Δ.Σ Απ. Μάκκας και Κώστας Μ και αρκετοί γονείς των παιδιών.






Ακολούθησε το... καλωσόρισμα των μαθητών και οι ευχές προς τον Δήμαρχο, τον Δ.ντη και τους δασκάλους από τον εφημέριό μας και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Τσαπρούνης ο οποίος τόνισε ότι έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σχολείο μας και γι΄ αυτό εξάλλου επέλεξε αυτή τη μέρα να βρεθεί στην Κρέντη, δίνοντας ωστόσο  έμφαση στη σημασία που έχει η συνεργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων για την επιτυχή λειτουργία του σχολείου.
Στη σύντομη ομιλία της, ο Δήμαρχος Αγράφων ευχήθηκε καλή χρονιά σε διδάσκοντες και διδασκόμενους. Τόνισε τη σημασία που έχει η μόρφωση στη ζωή ενός ανθρώπου και ιδίως οι πρώτες γνώσεις που αποκτά στο δημοτικό σχολείο.
      
Με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή δύναμη στα παιδιά μας και στους δασκάλους μας και να έχουν μια επιτυχημένη, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.