9/9/11

«Τρένο» η ομαδάρα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου επικράτησε του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου εκτός έδρας με 4-1

Πραγματικό «τρένο» η Κρέντη, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, πέτυχε ακόμη μια εντυπωσιακή νίκη επικρατώντας με 4-1 του Αγίου Γεωργίου εκτός έδρας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έχοντας για πρώτη φορά στην σύνθεσή του, τους Λάμπρο Γούλα και Βαλάντη Γεωργούλα, δίδαξε μπάλα πετυχαίνοντας μάλιστα σκορ και θέαμα.
 


Η Κρέντη, δείχνει σπουδαία σημεία βελτίωσης και αν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο Δημήτρης Τσιγαρίδας, που θεωρείται η ψυχή της ομάδας, θεωρούμε ότι φέτος θα δούμε μια άλλη ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. Η δουλειά του Γιώργου Χρυσαφόπουλου είναι πλέον εμφανείς ενώ το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι βασικός παράγοντας για την άριστη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου.
Η Κρέντη σε ένα ακόμη ματς έπαιξε καλή μπάλα και δίκαια επικράτησε του Κεραυνού που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί.
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Λάμπρο Γούλα που έδειξε ότι είναι ένας χαρισματικός επιθετικός από τους κορυφαίους στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Οι κινήσεις στον αγώνα αλλά και στο γκολ που πέτυχε, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν μεγάλους παίχτες.
Εκπληκτικός και ο Βαλάντης Γεωργούλας στο ντεπούντο του με την Κρέντη. Πραγματικός ΑΡΧΟΝΤΑΣ στην άμυνα και με επιθετικές εμπνεύσεις που έβγαζαν τους επιθετικούς σε θέση γκολ, όπως στην περίπτωση του πρώτου τέρματος της Κρέντης, που σημείωσε με κεφαλιά ο πολύ καλός Κώστας Μάκκας, μετά από πάσα – φάουλ του Γεωργούλα.
Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Μπαϊκούση που απέδειξε ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται. Πασπαρού στο κέντρο της άμυνας ο ακούραστος Κώστας Αρκουμάνης και μπακ υψηλού επιπέδου οι Β. Μάκκας και Σ. Μπήρος. Πραγματικό μηχανάκι ο πιτσιρικάς Κώστας Χρυσαφόπουλος και πολύ καλύτερος όταν έπαιξε στα άκρα.
Καλή η εμφάνιση του Ν. Βούρτσα που συνοδεύτηκε και με γκολ, ενώ ο Γ. Βούρτσας σε ένα ακόμη ματς έδειξε στοιχεία μεγάλου παίχτη. Τέλος πολύ καλά στάθηκαν και όλοι οι πιτσιρικάδες.
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Σέντρα του Γεωργούλα, ο Μάκκας Κ. έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιγκρέλη για το 0-1.
21΄: Ο Σφήκας Μ. βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Χρυσαφόπουλο Ν., αλλά πλάσαρε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Κρέντης.
40΄: Ο Καλύβας Γ. Σούταρε μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
43΄: Ο Μπαϊκούσης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κεραυνού, πραγματοποιώντας το 1-2.

Β΄ Μέρος
Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Σουτ του Σφήκα Μ. εντός περιοχής σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χρυσαφόπουλου Ν., χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου για τον Άγιο Γεώργιο.
63΄: Ο Βούρτσας Ν. με πλασέ από κοντά σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων, «γράφοντας» το 1-3.
64΄: Σέντρα του ταλαντούχου Χρυσαφόπουλου Κ., η μπάλα πέρασε από όλους και ο Γούλας με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα, πραγματοποιώντας το τελικό 1-4.

Συνθέσεις Ομάδων
Άγιος Γεώργιος : Τσιγκρέλης, Τσώνος, Συλεούνης Γ., Παπουτσόπουλος Δ., Καραγιάννης, Κορέλης, Θεοδοσόπουλος, Σφήκας Μ., Παπουτσόπουλος Κ., Καλύβας Α., Καλύβας Γ.
Έπαιξαν και οι: Γιαννοθανάσης, Κιούσης, Δημόπουλος, Γούπιος

Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος) : Χρυσαφόπουλος Ν, Αρκουμάνης, Βούρτσας Γ, Βούρτσας Ν, Γούλας, Γεωργούλας, Μάκκας Ε, Μάκκας Κ, Μπύρος Σ., Μπαϊκούσης, Χρυσαφόπουλος Κ.
Αγωνίστηκαν και οι: Ντάλλας θ., Ντάλλας Αθ., Ντάλλας Ν, Φούκας, Τσάκνης