26/8/11

Ξεκίνημα με υποσχέσεις για μια καλύτερη χρονιά ο Α.Ο. Κρέντης

Ξεκίνησε την προετοιμασία της την Τετάρτη 24 Αυγούστου, η ομάδα του χωριού μας. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χρυσαφόπουλου συγκεντρώθηκαν στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κερασοχωρίου.
Μετά την καθιερωμένη ομιλία στα αποδυτήρια και την γνωριμία με τον νέο τεχνικό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ μοιράστηκαν το αθλητικό υλικό και βγήκαν στο γήπεδο για την πρώτη τους προπόνηση.


Παρόντες ήταν περίπου 14-15 ποδοσφαιριστές, καθώς απουσίαζαν 3-4 άτομα λόγω εργασίας. Ο 39χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στην κατοχή μπάλας τους παίχτες του, ενώ στο τέλος παίχτηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό στο μισό του γηπέδου (8Χ8).
Ο αγιασμός εν όψει της νέας περιόδου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Φιλικό με Φραγκίστα
Το Σάββατο 27/8 η ομάδα της Κρέντης θα υποδεχτεί την Φραγκίστα στις 6 το απόγευμα, στο πρώτο φιλικό «τέστ», που θα γίνει στο Κερασοχώρι.

Δηλώσεις
Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής Κρέντης) : «Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι από πέρυσι»
Αναλυτικά 
Για το ξεκίνημα : «Σίγουρα το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός. Προσπαθούμε να πλαισιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα αριθμητικά, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στους αγώνες μας. Από εκεί και πέρα ότι περισσότερο μας βγει στην προπόνηση και ποσοτικά και ποιοτικά θα βελτιώσει την εικόνα μας στο πρωτάθλημα.»
Για τους στόχους : «Η ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό. Προσπαθεί να ανέβει ένα επίπεδο από πέρυσι και να σταθεί επάξια. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να σεβόμαστε τον αντίπαλο και την διαιτησία. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.»
Για τα μεταγραφικά : «Περιμένουμε  μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για άλλες 1-2 κινήσεις.»