16/8/11



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ο Σάκης Τσιώλης συμβουλεύει ΟΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στον αθλητισμό» προς τιμήν του Ευρυτάνα προπονητή του Άρη, που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία της Κρέντης και την οποία συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. Κρέντης, η ΕΠΣ Ευρυτανίας, η ενορία μας με το Κατηχητικό της Σχολείο και το κέντρο πρόληψης «Αλκυόνη».
Κεντρικό πρόσωπο της ξεχωριστής αυτής βραδιάς ο κ. Τσιώλης που εδώ και χρόνια διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ευρυτανία, την οποία χαρακτηρίζει ως «παράδεισο». Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια  με τις ομάδες που φέρνει στο Καρπενήσι, κάτι που συνέβη και φέτος με τον Άρη Θεσσαλονίκης.


Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εμπνευστής αυτής της ωραίας γιορτής, είναι ο εφημέριος του χωριού μας, εγκάρδιος φίλος και αδελφός του προπονητή του Άρη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλές παρουσίες και σημαντικά στελέχη του πολιτικού χώρου και όχι μόνο, όπως και αρκετός κόσμος.

Μεταξύ αυτών ήταν οι: Βασίλης Καραμπάς (Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας), Λάμπρος Τσιτσάνης, Ταξιάρχης Σκλαπάνης (Περιφερειακοί Σύμβουλοι), Βασίλης Γούλας (Πρώην Δήμαρχος Φραγκίστας), Δημήτρης Πεταρούδης (Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας), Δημήτρης Βελεαήτης (Αντιδήμαρχος Αγράφων και Πρόεδρος του Απεραντιακού), π. Ευάγγελος Φεγγούλης (Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. Κρέντης και εφημέριος του χωριού), π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος (Πρόεδρος του κέντρου πρόληψης «Αλκυόνη»), Δημήτρης Χρυσικός (Πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας), Δημήτρης Κολοκύθας(Πρόεδρος ΝΟΔΕ),  Χρυσόστομος Μάκκας(Πρόεδρος του Α.Ο. Κρέντης), Βαγγέλης Τσιγαρίδας(Προπονητής της ομάδας του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης) καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, Κώστας Μάκκας (Πρώην πρόεδρος επίσης του Α.Ο. Κρέντης) και Δημήτρης Βούρτσας.

Τον Σάκη Τσιώλη συνόδευαν ο επιχειρηματίας από τον Βόλο και φίλος του έμπειρου προπονητή κ. Γιώργος Ιωάννου, ο Δημήτρης Αντωνίου (Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και προπονητής των Αγράφων), όπως και δημοσιογράφοι από το συνδρομητικό κανάλι της Nova.
Το κόουτς του Άρη σε αυτό το ξεχωριστό γιορτάσι που έλαβε χώρα κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, τίμησαν με την σειρά τους, για την μέγιστη προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού αλλά και το εν γένει κοινωνικό του έργο, το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «ΑΛΚΥΟΝΗ», δια του Προέδρου του π. Γεωργίου Χρυσαφογεώργου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας, επίσης δια του Προέδρου της Δημητρίου Πεταρούδη, η Ενορία Κρέντης και δη το Κατηχητικό Σχολείο, με τα παιδιά του οποίου ο κ. Τσιώλης έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση, λόγω της πνευματικής του φιλίας με τον εφημέριο του χωριού και φυσικά ο Α.Ο. Κρέντης δια του Προέδρου του Χρυσόστομου Μάκκα. 
H υποδοχή στον ΤσιώληΤα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης υποδέχτηκαν τον Σάκη Τσιώλη, φορώντας καπέλα με το σύνθημα: «Ο Σάκης Τσιώλης συμβουλεύει ΟΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στον αθλητισμό». Ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι θα είναι κοντά στα παιδιά του κατηχητικού και θα προωθήσει όσα αξίζουν παραπάνω.
Φιλικό Ακαδημίας Άρη-Κατηχητικού ΚρέντηςΟ κ. Τσιώλης ανέφερε στα παιδιά ότι κανόνισε φιλικό μεταξύ του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης του Βαγγέλη Τσιγαρίδα και της Ακαδημίας του Άρη, που θα γίνει το φθινόπωρο στην Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά, όπως ήταν φυσικό ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης.
Ο π. Ευάγγελος που ήταν ο εμπνευστής αυτής της τιμητικής εκδήλωσης για το επί χρόνια προσωπικό του φίλο, αναφερόμενος στον Σάκη Τσιώλη, τον χαρακτήρισε, ως τον κορυφαίο Έλληνα Προπονητή ποδοσφαίρου, τον ευχαρίστησε για ότι έκανε μέχρι τώρα για τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, δηλώνοντας μάλιστα ένθερμος υποστηρικτής του ΑΡΗ!.
Με τα πιο θερμά λόγια για την προσωπικότητα του Σάκη Τσιώλη και για την διαχρονική του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό αναφέρθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς, ευχόμενος μάλιστα στον κόουτς να γίνει σύντομα προπονητής και της Εθνικής Ελλάδος,
Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε : «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αποφάσισαν να μου κάνουν αυτή την πολύ μεγάλη τιμή. Η Ευρυτανία για μένα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Όλα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας τα περνούσα εδώ, στο χωριό του παππού μου ο οποίος πάντα μου έλεγε και δεν το ξεχνώ ποτέ πως «όπου και να πας, στο τέλος πάντα εδώ θα γυρνάς». Πάντα στο μυαλό μου βρίσκονται τα μικρά παιδιά τα οποία αποτέλεσαν και τον βασικό λόγο της προσπάθειας που κάνω. Το να δίνεις χαρά στα παιδιά είναι ότι το σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή».