6/7/11

ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ



Την περασμένη Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, ο εφημέριος του χωριού μας, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ευχαρίστησε τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου για την άψογη συμμετοχή τους στα μαθήματα καθόλη την διάρκεια του έτους αλλά και στις δραστηριότητες του Κατηχητικού, τόσο τις αθλητικές όσο και αυτές που είχαν σχέση με το περιβάλλον και το χωριό.


 Επίσης ο εφημέριος ευχαρίστησε και τους γονείς που στήριξαν και παρότρυναν τα παιδιά τους να παρακολουθούν τα μαθήματα αλλά και τους συνεργάτες του που συνεισέφεραν τα μέγιστα όλη τη  
χρονιά, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία αυτό το τόσο σημαντικό πνευματικό έργο.
Επί τη λήξη των μαθημάτων, ο π. Ευάγγελος απένειμε σε όλα τα παιδιά ΕΠΑΙΝΟ για την συμμετοχή τους στο ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ καθώς και ένα υπέροχο βιβλίο, αναμνηστικό Κατηχητικό δώρο, ευλογημένο πόνημα των εκλεκτών φίλων της Ενορίας μας Ανδρέα και Αγγελικής Καρίβαλη.
Τέλος από το Κατηχητικό μοιράστηκε σε όλο το εκκλησίασμα, τερψιλαρύγγιο – γλύκισμα, ευλογία για να κλείσει έτσι η χρονιά, με τις πιο γλυκές σε όλους αναμνήσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού με τα παιδιά τον Οκτώβριο.