8/6/11

Νέο Δ.Σ. στον Αθλητικό Σύλλογο του χωριού μας - Πρόεδρος εξελέγη ο Χρυσόστομος Μάκκας














Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αθλητικό Σύλλογο του Α.Ο. Κρέντης.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης που προηγήθηκε, της σχετικής διαδικασίας των εκλογών, από την απερχόμενη Διοίκηση και ειδικότερα από τον Πρόεδρο Κώστα Μάκκα έγινε ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του Συλλόγου καθώς και για το θέμα του προπονητή και για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Άπαντες συμφώνησαν ότι το θέμα του προπονητή είναι ένα ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά η νέα Διοίκηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Χρήστος Καλαμπάκας, που ήταν την περυσινή χρονιά στο πάγκο της  Κρέντης, δεν θα συνεχίσει ως προπονητής σε ομάδα καθότι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί αποκλειστικά με την  Ακαδημία ποδοσφαίρου και να ρίξει περισσότερο βάρος στον χώρο αυτό. Αν όντως επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, τότε ο νέος προπονητής της Κρέντης εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Τσιγαρίδας, που αποτελεί και τον βασικό στόχο της νέας Διοίκησης. Εξάλλου η παρουσία του Δημήτρη Τσιγαρίδα την περυσινή περίοδο, ως ποδοσφαιριστής στην Κρέντη, δημιούργησε πολλαπλά οφέλη στην ομάδα αλλά και στους συμπαίχτες του, κάτι που φάνηκε στους αγωνιστικούς χώρους, όπου η ομάδα στον Β΄ Γύρο, πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία και έμεινε εκτός τετράδας για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους.
Πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο Χρυσόστομος Μάκας, ένας μέλος του Συλλόγου με μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στον Α.Ο. Κρέντης και Μέλη οι Γιώργος Μάκκας, Κώστας Μάκκας, Β. Μάκκας, Κ. Λάππας, Α. Μάκκας και π. Ευάγγελος Φεγγούλης.
Τις επόμενες μέρες και με βάση τα όσα προβλέπονται από τα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί και το θέμα απόκτησης η αποδέσμευσης αθλητών αλλά και άλλα λειτουργικά θέματα του Συλλόγου.
Στο τέλος ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος ευχαρίστησε για την τιμή που έγινε στο πρόσωπό του και ζήτησε την στήριξη και την συνεργασία όλων για να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.  Να ευχηθούμε στο Νέο Δ.Σ. κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.