21/4/16

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

Στην κατασκευή του μεγάλου τοιχίου, στην παλιά είσοδο του Κοιμητηρίου, που βρίσκεται δίπλα από τον Άγιο Αθανάσιο, προχώρησε το Εκκλ. Συμβούλιο.
Το εν λόγω είναι ήταν απαραίτητο και για καλαισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους απόλυτα λειτουργικού, καθότι το σημείο αυτό είναι ουσιαστικά ο καθρέπτης του κοιμητηρίου μας. 
Το όλο έργο ξεκίνησε με το κόψιμο 2 κυπαρισσιών από τον πάντα πρόθυμο Λάμπρο Λάππα, ο οποίος έκοψε και τα ξύλα με την βοήθεια του Ναπολέοντα Ντάλλα. για τη ξυλόσομπα, που θα χρησιμοποιήσουμε τον ερχόμενο χειμώνα, στην εκκλησία. 
Ακολούθησε η διαμόρφωση του χώρου με την τσάπα, από τον Θανάση Κουτσιούμπα, με ενέργειες του Αντιδημάρχου και συγχωριανού μας Αποστόλη Μάκκα και στη συνέχεια τα μαστώρια, Σωτήρης Ντάλλας και Λάμπρος Βούρτσας, ανέλαβαν την κατασκευή του τοιχίου, με τα κολονάκια για την είσοδο. Όλα πήγαν υπέροχα και στις επόμενες μέρες το έργο θα είναι έτοιμο.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και φυσικά σε εκείνους που πάντα στηρίζουν κάθε κίνηση της εκκλησίας. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.