9/3/11

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ

Το Εκκλ. Συμβούλιο, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των παιδιών του Κατηχητικού μας Σχολείου, την περασμένη Κυριακή, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, μοίρασε σε όλα τα παιδιά από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια για τις αθλητικές τους δραστηριότητες και όχι μόνο.
Τα πρόσωπα όλων των παιδιών, έλαμπαν από χαρά και ικανοποίηση, λαμβάνοντας το δώρο τους από τα χέρια των Εκκλ. Επιτρόπων Γιώργου Μάκκα και Βαγγέλη Τσιγαρίδα. Ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ευχαρίστησε τα παιδιά για την άψογη μέχρι τώρα συμπεριφορά τους και ζήτησε από τους γονείς, να είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους και να τα στηρίζουν έτσι ώστε να δίνουν πάντα το παρόν στο Κατηχητικό Σχολείο και σε κάθε δραστηριότητα που προγραμματίζεται.
Μόλις ανοίξει ο καιρός, θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κατηχητικού μας υπό τις οδηγίες του προπονητή της και Εκκλ. Επιτρόπου κ. Βαγγέλη Τσιγαρίδα, ο οποίος πριν δυο χρόνια, ήταν και ο προπονητής της ομάδας του χωριού μας που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία.