10/10/23

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΚΚΑ - ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΣ - ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΠΑΡΟΙΔΑΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                             

                     ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΚΑΣ - ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ - ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ 

Όλα τα ρεκόρ έσπασε ο συγχωριανός μας Αντιδήμαρχος Αγράφων Ηλίας Μάκκας, κατακτώντας δικαίως την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 για τον Δήμο Αγράφων με τον Συνδυασμό του επανεκλεγέντα Δημάρχου Αλέξη Καρδαμπίκη. Οι Δημότες αναγνωρίζοντας το σπουδαίο και σημαντικό του έργο την τετραετία που μας πέρασε τον εξέλεξαν πανηγυρικά, αποδίδοντάς του την τιμή που του άξιζε. Να συγχαρούμε τον κ. Ηλία Μάκκα και να του ευχηθούμε ανάλογη καρποφόρα θητεία και την 5ετία που μας έρχεται για το καλό του τόπου μας. 


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ 
Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ 


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Η ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ - ΒΟΥΡΤΣΑ 


ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΡΟΙΔΑΜΗ ΒΟΥΡΤΣΑ 


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ 
ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΚΚΑ 


Δημοτική Σύμβουλος Αγράφων επίσης εξελέγη και η συγχωριανή μας Μαρία Μαρούλη - Βούρτσα με τον Συνδυασμό του κ. Μπαμπαλή, η οποία ως γνωστόν είχε διατελέσει και Πρόεδρος του χωριού μας. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στα καθήκοντά της. 

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασοχωρίου - Κρέντης εξελέγη ο πολλά υποσχόμενος συγχωριανός μας Σωτήρης Ντάλλας και Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου η συγχωριανή μας Στέλλα Παπαροιδάμη - Βούρτσα, δύο δυναμικές προσωπικότητες του χωριού μας που μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο στην θητεία τους. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 

Τέλος άλλη μια εκλεκτή συγχωριανή μας, η Αλεξάνδρα Χρυσ. Μάκκα, έκανε εντυπωσιακή παρουσίαση στις Περιφερειακές Εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυτανίας με τον Συνδυασμό του Φάνη Σπανού, κατακτώντας την 4η θέση με 840 περίπου σταυρούς προτίμησης. Μπράβο και στην Αλεξάνδρα. Εκπροσώπησε το χωριό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην Περιφέρεια. 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.