1/2/23

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Την Βασιλόπιτα μας και για το Πνευματικό μας Κέντρο κόψαμε την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023. Την λιτή μας αυτή εκδήλωση τίμησε και ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Γεώργιος και παραβρέθηκαν, η δασκάλα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αδελφή Φεβρωνία, η δασκάλα του χορευτικού μας Τμήματος κ. Δήμητρα Λάππα, που έκανε και την ωραία βασιλόπιτα, εκπαιδευτικοί από το Λύκειο Κερασοχωρίου και το ΕΠΑΛ Φραγκίστας καθώς Μέλη του χορευτικού Τμήματος Κρέντης.











Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και συνεχάρη τον εφημέριό μας, στους δασκάλους και όλους τους συντελεστές αυτής της ωραίας προσπάθειας που γίνεται στην Κρέντη και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτές τις ωραίες δράσεις. 

Τα παιδιά της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής έψαλαν τα τροπάρια του Αγίου Βασιλείου και του Αγίου Νεκταρίου και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε τα χορευτικά μας τμήματα να παρουσιάζουν ένα μικρό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών. Το φλουρί βρήκε ο Χρήστος Πλατής που κέρδισε ένα βιβλίο. 

Να τονίσουμε ότι στις 26 Μαρτίου 2023, το Χορευτικό Τμήμα της Κρέντης θα συμμετάσχει σε μια σημαντική εκδήλωση που θα γίνει στο Καρπενήσι από τον Σύλλογο των Ευρυτάνων Αγίων "Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ"