24/5/22

"Έπεσε" ένα ακόμη δενδρί της Κρέντης- Πλήρης ημερών ταξίδεψε στην αιωνιότητα ο αγαπητός μας μπάρμπα Κώστας Κολοκύθας

 Ένα ακόμη από τα ιστορικά "κυπαρίσσια" του χωριού μας, έπεσε όρθιο, αλλά λεβέντικα ιστάμενο μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Πλήρης ημερών ταξίδεψε στην αιωνιότητα στις 17 Μάϊου 2022, ο πολυφίλητος και αγαπητός σε όλους μας, μπάρμπα Κώστας Κολοκύθας, ένας σπουδαίος συγχωριανός μας, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής. 

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας ευλογημένος σύζυγος και γονιός, ένας ευγενής άνθρωπος, ένας πραγματικός λεβέντης που στο διάβα της ζωής του ήταν το καλό παράδειγμα τιμιότητας και ειλικρίνειας αλλά και ντομπροσύνης. 

Στο φευγιό του άφησε πίσω του, σπουδαία παρακαταθήκη τα καλά του παιδιά, τα οποία πότισε με μπόλικη καλοσύνη και αξιοπρέπεια, απ΄ αυτή που είχε ο ίδιος όπως και τα εγγόνια του, που είναι άξιοι συνεχιστές ευλογημένων και πονεμένων γονιών. 

Να ευχηθούμε ο Πανάγαθος Θεός να κατατάξει την ψυχή του μακαριστού μπάρμπα Κώστα μετά των Δικαίων και να είναι από κει που προγεύονται τον Παράδεισο, τόσο αυτός όσο και η καλή του σύζυγος Ευφροσύνη, οι φύλακες και οι προστάτες των παιδιών τους, γιατί οι γονείς μας δεν παύουν ποτέ να νοιάζονται και να προστατεύουν τα παιδιά τους ακόμη και από την Άνω Ιερουσαλήμ.  

ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ - ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ