17/7/20

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΦΕΚ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΕΝΤΗΣ - 25734 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος B’ 2577/26.06.2020 Αριθμ. 1601/1101





Άργησε, λόγω Κορονωϊου, αλλά τελικά  εγκρίθηκε ο Κανονισμός συστάσεως και λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος υπό την επωνυμία: «Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο Ενοριακού Ιερού Ναού της Συλλήψεως του Προδρόμου Κρέντης - Ευρυτανίας «Ο Άγιος Νεκτάριος». 
 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος μετά από τις εισηγήσεις και τον φάκελο που διαβίβασε αρμοδίως η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, ενέκρινε τον ανωτέρω Κανονισμό Λειτουργίας και έτσι η Ενορία μας αποκτά έναν ξεχωριστό Φορέα Δημιουργίας και δράσης, ένα Νομικό Πρόσωπο που θα μπορέσει να εργαστεί για πολύ σημαντικά θέματα στο χωριό και στον τόπο μας.






 

Ένα όνειρο και ένας στόχος χρόνων γίνεται πράξη. Ελπίζουμε στην στήριξη όλων των Φορέων του τόπου μας και κυρίως του Δήμου μας και της Αντιπεριφέρειας για να ξεκινήσουμε καλά και να συνεχίσουμε καλύτερα. 
Στις επόμενες μέρες θα κατατεθούν οι προτάσεις με τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το 7μελές Δ.Σ. και στην συνέχεια αυτό, μετά από την έγκριση του Σεπτού Ποιμενάρχη μας, θα συγκροτηθεί σε Σώμα.
Ευχή μας αυτή η σπουδαία προσπάθεια, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να φέρει καλά και δημιουργικά αποτελέσματα στην Ενορία και στον τόπο μας.
Σας παραθέτουμε όλη την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ