21/12/19

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ







































Εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και στα πλαίσια του ευρύτερου φιλανθρωπικού της έργου, η Ενορία Κρέντης της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, θα διαμείνει και φέτος Δέματα Αγάπης με τρόφιμα και λάδι σε εμπερίστατους αδελφούς μας και ανέργους, οι οποίοι τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο εφημέριος, τα Μέλη του Εκκλ. Συμβουλίου και του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας Κρέντης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Προυσού, π. Γεράσιμο, στον υπεύθυνο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι.Μ. Καρπενησίου π. Ευάγγελο Πλατή και στο Σεπτό Ποιμενάρχη μας για την προσφορά του ελαιολάδου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και όλους εκείνους που προσέφεραν τρόφιμα ή ενίσχυσαν την πολύ σημαντική αυτή προσπάθεια, που τείνει να γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην Κρέντη.
Σε μια εποχή με πολλαπλές δυσκολίες, η Τοπική μας Εκκλησία, σε όλη σχεδόν την Μητρόπολη Καρπενησίου, στην μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, στην κορυφαία αυτή γιορτή της Αγάπης, δηλώνει και από την Κρέντη εμπράκτως την αγάπη της στον συνάνθρωπο, μέσα από τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και ΣΥΝανθρωπιάς.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΝΤΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΩΝ
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ