1/12/18

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗ ΜΑΚΚΑ

Με την ευγενική χορηγία του Μεγάλου Ευεργέτη του χωριού μας Χαραλάμπη Μάκκα, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης στο κτίριο του Πνευματικού μας Κέντρου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καθότι με το καλοριφέρ, το Πνευματικό μας Κέντρο γίνεται πλέον λειτουργικό και τον Χειμώνα, τόσο για την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και των άλλων Τμημάτων που στεγάζονται σε αυτό (Χορευτικό, Αγιογραφίας, Βυζαντινής Μουσικής), όσο και για τη χρήση της αίθουσας για κοινωνικούς σκοπούς.. 







































Το όλο έργο της εγκατάστασης του καλοριφέρ, έκανε ο συγχωριανός μας Νίκος Βούρτσας, ένας από τους καλύτερους τεχνίτες στο χώρο αυτό, με βοηθό του τον Θανάση Μάκκα , τις ηλεκτρικές εργασίες ο Γιάννης Χ. Μάκκας, ενώ την αποθήκη 15 τ.μ. κατασκεύασαν ο Κώστας Βούρτσας με τον Ταξιάρχη Πλατή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης, μέσα από την σελίδα της Ενορίας μας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, στον Μεγάλο χορηγό του έργου αυτού, τον εκλεκτό συγχωριανό μας και Μέγα Ευεργέτη της Κρέντης, Χάρη Μάκκα, που συνέδραμε με το ποσόν των 5.500,00 ευρώ, τον Δήμο Αγράφων για την δική του συνδρομή, τον συγχωριανό μας Χρυσόστομο Μάκκα και σε όσους προσέφεραν με τον τρόπο τους στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.
Σύμφωνα με τον φάκελο του Έργου, το συνολικό κόστος εγκατάστασης της κεντρικής θέρμανσης στο Πνευματικό Κέντρο, (υλικά - εργασία) και της κατασκευής του αποθηκευτικού χώρου, ξεπέρασε τις 7.000,00 ευρώ.
Η Ενορία μας με την πλήρη λειτουργία του Πνευματικού μας Κέντρου, αποκτά ένα ιδανικό χώρο, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με ειδικούς βοηθητικούς χώρους, όπου θα στεγαστούν οι πολλαπλές δράσεις της Ενορίας μας, προς όφελος των παιδιών μας και φυσικά της τοπικής μας κοινωνίας. Ας το προσέξουμε σαν τα μάτια μας.