24/8/18

Εξαιρετική και με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του κατηχητικού μας Σχολείου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στην κατάμεστη από 400 και πλέον άτομα πλατεία της Κρέντης, η καθιερωμένη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας Κρέντης.
































Πρωταγωνιστές της ομολογουμένως πολύ ωραίας αυτής γιορτής, που συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Αγράφων, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και τα χορευτικά μας Τμήματα, που δίκαια κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων. 
Υπέροχη η παρουσίαση του δρώμενου της αναβίωσης παραγωγής βουτύρου και των παραγώγων του γάλακτος με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, από τις κυρίες Αθανασία Βούρτσα και Σοφία Λάππα και εντυπωσιακά τα κόλπα με την μπάλα από τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κατηχητικού, που πήραν και τις νέες τους αθλητικές εμφανίσεις, χορηγία του εκλεκτού συντοπίτη μας Σεραφείμ Γαλατά, που διαμένει στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Βοστώνη.
 
Για άλλη μια φορά, ο συγχωριανός μας Χάρης Μάκκας, έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για το χωριό και τα παιδιά μας, με την ευγενική χορηγία του, να χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης στο νεόδμητο Πνευματικό μας Κέντρο.
 
Όσον αφορά για το γλέντι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν εξαιρετικό όπως εκείνα του παλιού καλού καιρού.
 
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της τόσο ωραίας εκδήλωσης.