8/1/18

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΕΝΤΗΣ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, στις 6 μ.μ. στην Ενορία μας, η καθιερωμένη Γιορτή του Κατηχητικού μας Σχολείου. Το νεόδμητο Πνευματικό μας Κέντρο γέμισε κυριολεκτικά από παιδικές φωνές, τραγούδια και χαμόγελα κατά την διάρκεια της πολύ ζεστής αυτής εκδήλωσης, που έγινε παρουσία, του σεπτού Ποιμενάρχη μας, κ.κ. Γεωργίου,









του Γενικού Αρχιερατικού π. Ιλαρίωνα Λιάσκου, του υπευθύνου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου, π. Ευαγγέλου Πλατή, των εφημερίων Βραγγιανών π. Κων/νου Κουτσιουπιά, Δυτ. Φραγκίστας π. Θωμά Γκορόγια, Παλαιοκατούνας π. Δημητρίου Κολοκούρα, της Προέδρου του χωριού μας κ. Μαρίας Μαρούλη, γονέων και κατοίκων της περιοχής.
Σπουδαία και ευλογημένη μέρα για την Ενορία και για τα παιδιά μας, που τους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν μια υπέροχη γιορτή στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας δίκαια το θερμό χειροκρότημα και την ευλογία του Μητροπολίτη μας και τα μπράβο των γονιών.
Σημαντική και ιδιαίτερα συγκινητική, η στιγμή, που οι γονείς του χωριού μου επέδωσαν στον εφημέριο τους την ευχετήρια κάρτα με τον καμπά γεμάτο μοναδικές φωτοστιγμές, από τις πολλαπλές δράσεις του Κατηχητικού μας Σχολείου, την δεκαετία που πέρασε.

Ο π. Ευάγγελος βαθύτατα συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς τις εμπνεύστριες μητέρες αυτής της κίνησης και στο πρόσωπό τους όλους τους γονείς του ευλογημένου χωριού μας, υποσχόμενος ότι τούτο το σπουδαίο έργο με τα παιδιά, θα έχει συνέχεια, πιο δημιουργική, με πολλαπλά πνευματικά οφέλη.