13/10/17

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ



Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους πραγματοποίησαν ο εφημέριος μας και συγχωριανοί μας από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις Οκτωβρίου 2017. Η προσκυνηματική αυτή θεωρία στην Αγία Γη ήταν μια μοναδική ευλογία για όσους συμμετείχαν και μαι ξεχωριστή εμπειρία ζωής καθότι η επίσκεψη με συγκροτημένο τρόπο στα Ιεροσόλυμα, είναι κάτι που γίνεται για μια φορά.













Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στους Αγίους Τόπους, προσκυνήσαμε στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Θεανθρώπου στη Βηθλεέμ. στον Πανάγιο Τάφο, στον Γολγοθά, στον Τάφο της Παναγίας μας, ενώ είχαμε την μεγάλη ευλογία να λειτουργηθούμε, στη νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε μέσα στον Πανάγιο Τάφο, στην οποία συμμετείχε συλλειτουργών και ο εφημέριός μας. Επίσης πραγματοποιήσαμε επισκέψεις - προσκύνημα στην Γεννησαρέτ,  στο σημείο του Ευαγγελισμού, στην Κανά της Γαλιλαίας, στο όρος Θαβώρ, στο Σαραντάριο όρος, στον Ιορδάνη, στο σημείο που βαπτίστηκε ο Κύριός μας, στον Άγιο Σάββα, να περπατήσουμε την οδό του Μαρτυρίου και σε πολλά άλλα σημαντικά προσκυνήματα, στις 7 μέρες της παραμονής μας.
Ένα προσκύνημα που θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας. Το ερχόμενο Μάιο ίσως προγραμματίσουμε και άλλο προσκύνημα στην Αγία Γη, με το εξαίρετο Γραφείο KALIDONI TRAVEL.