27/2/23

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το παραδοσιακό Γλέντι που διοργάνωσε την Κυριακή της Τυρινής το Πνευματικό Κέντρο στην Κρέντη. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την συμμετοχή πολλών συγχωριανών μας και κατοίκων της περιοχής και έλαβε χώρα στην αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου. 

Υπό τον ήχο της εξαίρετης ορχήστρας του Γιώργου Τουφεκούλα στο κλαρίνο, του Γιάννη Σφήκα στο τραγούδι και των συγχωριανών μας Γιώργου Μάκκα και Κώστα Λεπενιώτη, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 





Στο ωραίο αυτό γιορτάσι παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Μάκκας, Ηρώ Νταλαφούρα, Αργυρώ Διώτη, Πάνος Γκορόγιας, ο πρώην Δήμαρχος Βίνιανης Νίκος Γεωργίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Μάκκας, που πρόσφατα ήλθε από την Αμερική και πλήθος κόσμου. 

Αξιοσημείωτο να αναφερθεί πως τα κέρδη που προέκυψαν από το γλέντι αυτό και από την λαχειοφόρο που διενεργήθηκε, θα παραχωρηθούν για την αγορά και τοποθέτηση μοκετών στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου. 

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και ειδικά στα πρόσωπα εκείνα που αγωνίστηκαν για τον ευπρεπισμό της αίθουσας. Χρόνια πολλά Καλή Σαρακοστή.