30/10/18

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ


Ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευλογημένη η σημερινή μέρα για την Ενορία μας, καθότι το απόγευμα μας επισκέφτηκε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, για να τελέσει τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των Τμημάτων του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας μας. 





Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για την παρουσία του, για τις ποικίλες πατρικές του ευχές, τόσο στα παιδιά, στους δασκάλους και στους γονείς, όσο και στην ελαχιστότητά μου. Ο Άγιος Καρπενησίου ενισχύει επί της ουσίας το Ενοριακό μας Έργο και πολλάκις συνδράμει με κάθε τρόπο για να έχουμε αυτές τις τόσο σημαντικές δραστηριότητες στο χωριό μας. Τον ευχαριστούμε που δρομολόγησε ότι απαιτούνταν έτσι ώστε να λειτουργήσει από φέτος και επισήμως το Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και στην Ενορία μας, όπως και τον π. Κων/νο Λιάπη, που ήταν απόψε μαζί μας και είναι η ψυχή της Σχολής στο Καρπενήσι.
Ευχαριστούμε τους καλούς δασκάλους μας, για να λειτουργήσουν τα Τμήματα, την Αδελφή Φεβρωνία για τη διδασκαλία της Βυζαντινής Μουσικής, τον Φιλόλογο, αγαπητό φίλο Δημήτρη Κολλημένο, που θα διδάξει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, τον Αγιογράφο μας Μάριο Κομνηνό, που θα διδάξει Αγιογραφία, άπαντες αφιλοκερδώς, όπως και την εξαίρετη χοροδιδάσκαλο των Χορευτικών μας Τμημάτων Μαρία Λάππα. Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εκείνους που στηρίζουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα μας ποικιλοτρόπως για να μπορούμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις ωφέλιμες και χρήσιμες για τα παιδιά μας, στον ευλογημένο τόπο μας. ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ